Contact

Schipper Wonen
Kerkstraat 45
1271RK in Huizen
Telefoon: 0355252225
Email: info@schipperwonen.nl

Openingstijden:
Dinsdag tot en met Vrijdag 9:30 tot 17:30
Zaterdag van 9:30 tot 17:00

 

De Verbouwing

De Verbouwing

Verbouwing winkelDirkVerbouwing winkel2

De voormalige woning tegenover Sportschool Rebel hebben zij van binnen volledig leeggehaald, aan de achterkant uitgebouwd en voorzien van een daklicht. Boven de winkel realiseren zij een prachtig appartement. Oude balken, vloerdelenen glas-in-lood zijn teruggeplaatst en het compactekeukentje zal opnieuw dienst doen, evenals de oude aardappelkast. En de balie: een Indiaas autofront! Meest in het oog springend aan de buitenzijde is de nieuwe glazen pui over de volledige breedte van het pand. Zo valt het nodige licht binnen en is vanaf de straat bijna het gehele assortiment zichtbaar. Op het voorerf is een schuurtje van glazen wanden voorzien om dienst te doen als etalage.

Met de verbouwing toont Schipper hoe breed zij met hun team het woning- en project-inrichtingsvak beheersen: van constructie tot installaties en van de architectuur tot -vanzelfsprekend – de inrichting met vloeren, behang en gordijnen. Ook zijn er de actuele kleuren van Clayve te zien, een wand-en vloer-afwerking op basis van klei. De kasten zijn er handgemaakt en de stoelen zelf gestoffeerd. Dat Sjaak en Florien Schipper in te schakelen zijn bij de meest uiteenlopende interieurprojecten, hebben ze met deze winkel opnieuw aangetoond.

Tags: