Contact

Schipper Wonen
Kerkstraat 45
1271RK in Huizen
Telefoon: 0355252225
Email: info@schipperwonen.nl

Openingstijden:
Dinsdag tot en met Vrijdag 9:30 tot 17:30
Zaterdag van 9:30 tot 17:00

 

OPENING NIEUWE WINKEL

OPENING NIEUWE WINKEL

Typisch Huizer boerderij uit de 18e eeuw nu interieurwinkel

Portfolio item schipper wonenSjaak en Florien Schipper openen een nieuwe winkel aan de Kerkstraat nummer 45. Alle behangstalen, vloerdelen, zonwering en natuurlijk de gordijnen hebben een nieuwe toonzaal gevonden in de door hen volledig verbouwde boerderij in het Oude Dorp. Het paar is blij met de nieuwe locatie, trots op het nieuwe pand en nodigt iedereen
van harte uit om op 12 september, Huizerdag, een kijkje te komen nemen.

Schipper verbouwt
Het is niet de eerste keer dat Sjaak en Florien Schipper een typisch Huizer locatie eigenhandig, met behulp van vakbekwame vrienden en met respect voor het bestaande, verbouwen. In het Oude Dorp bouwden zij al hun woning met de inrichting in eigen stijl. En voor hun huwelijk in 2009 namen zij het interieur van de Botterwerf aan de Oude Haven onder handen om er de voor hen perfecte trouwlocatie van te maken. Nu is er opnieuw een karakteristiek Huizer pand waar het stel nieuw leven in heeft geblazen.

De voormalige woning tegenover Sportschool Rebel hebben zij van binnen volledig
leeggehaald, aan de achterkant uitgebouwd en voorzien van een daklicht. Boven de winkel realiseren zij een prachtig appartement. Oude balken, vloerdelenen glas-in-lood zijn teruggeplaatst en het compactekeukentje zal opnieuw dienst doen, evenals de oude aardappelkast. En de balie: een Indiaas autofront! Meest in het oog springend aan de buitenzijde is de nieuwe glazen pui over de volledige breedte van het pand. Zo valt het nodige licht binnen en is vanaf de straat bijna het gehele assortiment zichtbaar. Op het voorerf is een schuurtje van glazen wanden voorzien om dienst te doen als etalage.

Met de verbouwing toont Schipper hoe breed zij met hun team het woning- en project-inrichtingsvak beheersen: van constructie tot installaties en van de architectuur tot –
vanzelfsprekend – de inrichting met vloeren, behang en gordijnen.

Assortiment
Op de nieuwe locatie is een groot deel van de collectie die op de Kerkstraat 14 al werd getoond, opnieuw te zien zoals die van Ambiant, Bonaparte, Desso, Edel, Eijffinger, Kobe, BeCe, Copa, en vele andere merken. Nieuw in het assortiment zijn de handige grote showstukken van Mijn Smaak! raamdecoratie. Ook zijn er de actuele kleuren van Clayve te zien, een wand-en vloer-afwerking op basis van klei. De kasten zijn er handgemaakt en de stoelen zelf gestoffeerd. Dat Sjaak en Florien Schipper in te schakelen zijn bij de meest uiteenlopende interieurprojecten, hebben ze met deze winkel opnieuw aangetoond.