Contact

Schipper Wonen
Kerkstraat 45
1271RK in Huizen
Telefoon: 0355252225
Email: info@schipperwonen.nl

Openingstijden:
Dinsdag tot en met Vrijdag 9:30 tot 17:30
Zaterdag van 9:30 tot 17:00

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen

DE VIER VOORDELEN VAN ROLGORDIJNEN

24 augustus 2015
Herkenbaar: je hebt net een nieuw huis en in je hoofd is het paleis al ingericht. Je weet precies welke bank je wilt. De verf voor de muur is besteld en je staat te trappelen om de kledingkast in te delen. Pas op het laatste moment denk je aan de ramen. Zonde, want raamdecoratie is ontzettend belangrijk voor de sfeer in huis. Zin in iets bijzonders? Kies dan eens de opgerolde versie: rolgordijnen. De vier voordelen op een rij:

1. Ze brengen rust

Rolgordijnen zijn eigenlijk heel minimalistisch. Ze nemen weinig ruimte in beslag (in tegenstelling tot al die meters stof van gordijnen) en laten dus meer ruimte over voor waar het eigenlijk om draait: het raam en het licht. Ze brengen rust in je interieur. Rolgordijnen zijn daarom bij uitstek een oplossing voor huizen met veel prullaria.

2. Ze passen in elk interieur

Rolgordijnen passen in elk soort interieur. Heb je een landelijk huis met veel donkerbruine meubels en boeren snuisterijen? Kies voor een zachte kleur rolgordijn, van een zachte stof. Heb je juist een strakke, moderne inrichting? Ook hier zijn rolgordijnen op hun plek. Kies voor een glad materiaal in wit of grijs

3. Ze zijn isolerend

In de zomer weren ze de warmte en in de winter houden ze die warmte juist binnen. Bovendien laten ze geen streepje licht door (niet onbelangrijk in de slaapkamer). Ook bestaan er speciaal isolerende rolgordijnen die geluid dempen. Ideaal voor de babykamer.

4. Ze kunnen samen met gordijnen

Rolgordijnen en gewone gordijnen passen heel goed samen. Kies bijvoorbeeld voor super transparante rolgordijnen in de woonkamer. Zo valt er toch licht naar binnen, maar behoud je wel privacy. ’s Avond gaan de gordijnen hier gewoon overheen.